Pořád Tě dopaluje pravda
A pořád slyšíš v hlavě její hlas.
Pořád si neuvědomuješ,
jak moc lidi nepotřebuješ.
A v každé malé kritice vidíš celý svět.
Zatoužíš-li po vzrušení,
Vždycky to má nějaký háček.
A chceš-li něčí srdce, bývá to s pláčem.
Po takové spoustě kilometrů cest.
Jsi pořád ta, co dokáže snést..
že něco se možná změnilo...