Máme v mozku šablony

Máme v mozku šablony

Anotace: ...

 

 

Plyšový medvídek
za jedno ucho
sušil se na prádelní šňůře
neměl moc na výběr
plival piliny namísto krve

očkem
co viselo mu na niti
snažil se vzhlédnout k nebi
kde fatamorgana vysílala nekonečnou smyčku
s Hitlerovým projevem

opřel jsem se bradou o plot
lemovaný ostnatým drátem
abych na medvídka dobře viděl
i ve mně kdysi něco bylo
ale sežral to pes

PS.
nic nekončí
zmizel jen čas princezen

 

 

 

 

 

Autor jort1, 31.05.2024
Přečteno 99x
Tipy 27
Poslední tipující: IronDodo, nehledaná, RadekČ, Chane, martinaV, Žluťák, Emani, Olex, Anfádis, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

válčí se, není čas na loutkové divadlo,
my to podporujeme

31.05.2024 17:17:18 | pohane

A proč to děláte?

31.05.2024 21:04:10 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí