Kdo neskáče, není Čech,
hop hop hop.
Nahoře mám paleček,
hop hop hop!
Proto hopkám každý den,
hop hop hop.
Švihadlo již není sen,
hop hop hop!
Svaly trnou, nohy bolí,
hop hop hop.
Dvojšvihy mi depky skolí,
hop hop hop!
Rekordy si posouvám,
hop hop hop,
na všechny se usmívám,
hopi hopi hop!