V temnotě
Klečíš na kolenou
A prosíš o zázrak
S kapkou deště
Co přinese snad
Trochu světla
A možná i duhy
Snažíš se
Zachránit všechny
Ty vraky snů a přání
Dřív než se rozplynou
A Ty přijdeš i o poslední
Tenké stéblo
Které Tě drží
Nad hladinou
Všude je tma
Stíny jsou mocné
Ale láska prý vítězí
I když domečky
Pro panenky
Dávno zejí prázdnotou
Prosíš o svobodu
Ale vězení není
Kolem, je v Tobě
A myšlenkách
Co se snaží
Zachránit láskou
Celý svět
Neboj…
Nadechni se
A přestaň se bát
Nočních můr
Co odezní s nocí
A už se nevrátí
Nakonec…
Všechny sny mají
Šťastné konce
Když dáš jim šanci
Najít začátek
Vlastního příběhu
Tak už otevři oči
A sni… i ve dne
Sama, se mnou
Společně…
Na tom přece nezáleží
Až najdeš cestu ven
Bude dost duhy
Pro nás pro všechny
Slibuju…
Že nejsi sama
A svoji hvězdu
Najdeš…
Vím to
Už jsi ji totiž našla
Ve svém nitru