Máma

Máma

Anotace: Potřeba uzavřít kapitolu. Máma není výsada. Být mámou je zásluha.

Jak snadné je zamilovat se, ale těžké milovat sám sebe.
Jak snadné je smát se, ale těžké být skutečně šťastný.
Jak snadné je odsoudit, ale těžké pochopit.
Jak snadné je vzít se, ale těžké být partnery pro život.
Jak snadné je mluvit, ale těžké rozumět.
Jak snadné je radit, ale těžké pomoct.
Jak snadné je porodit, ale těžké být mámou.
Jak snadné je zavrhnout, ale těžké odpustit.
Jak snadné je narodit se, ale tolik těžké opravdově žít...

Chtěla jsem mámu, co se směje.
Chtela jsem mámu, co se má ráda.
Chtěla jsem mámu, co mě učí rozvážnosti.
Chtěla jsem mámu, co obejme a já jsem v bezpečí.
Chtěla jsem mámu, co miluje bez podmínek.
Chtěla jsem mámu, co nesoudí.
Chtěla jsem mámu důvěrnici.
Chtěla jsem Mámu...a na konci jí říct vroucí Díky!

Odpusť, že nevěřím.

Být takovou Mámou je můj cíl. Sama pro sebe, pro svoje Štěstí.

Autor Adellide, 31.05.2024
Přečteno 46x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Anezka.M, Emani, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle jsem si moc ráda přečetla.

31.05.2024 21:43:00 | cappuccinogirl

Jo.

31.05.2024 20:14:55 | Emani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí