- překrásné snění -

- překrásné snění -

- překrásné snění -


každý má sny
někdy krásné,

 

někdy žádné
někdy pochmurné.



někdy veselé
někdy erotické,

 

každý si přeje sny mít krásné
mít krásné sny

 

většinou se tak děje
a ráno člověk probouzí se,
s kránou myšlenkou


vždyť člověku vždy
zbývají sny a naděje

 

sen krásný a naděje též

i kdyby sebemenší


...
Básník AKras

Autor Akras, 01.06.2024
Přečteno 96x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkný sny máš.

01.06.2024 10:27:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí