do pár hodin

do pár hodin

Do pár hodin pryč
bylo deset let..
Jestli chceš tak křič,
plivej kolem jed.
a já na tebe zírám
a přitom se rozežírám,
když tlačí mě nejistota,
jako když tlačí bota.


Je to zbytečné,
rozhodla ses sama.
Oči netečné,
jsou dávno za horama.
a já se jen dokola ptám,
jestli tě vůbec znám.
Jestli má vůbec smysl
tím zatěžovat svou mysl.


Nebudu se ptát
na to kam to spěje.
musela bys lhát,
o tom co se děje..
Všechno časem zchladne,
sladká broskev spadne.
Budeš pak žít v křeči,
a vést sladké řeči?

Autor RadeČ, 02.06.2024
Přečteno 62x
Tipy 13
Poslední tipující: Verunka1, Marťas9, Emani, zase já, IronDodo, martinaV, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí