Spomienky

Spomienky

Anotace: -

Spomienky

Na nebi mračná sa hrajú
vietor poletuje
ulicou veselo si duje
žiatia myšlienok mi dajú
spomienok hrsť.

Človek nepozerá kam šliape
padlé lístie tancuje v tráve
SOS v poslednej správe
točí sa v kolo až skape
spomienok hrsť.

Koniec je láske,
znie posledná veta
obohraná kazeta
zanechala si na páske
spomienok hrsť.

Časov tých niet už, koniec je leta,
žili sme svoje najkrajšie sny
v prázdnych stránkach dní
môžeme nájsť z ďalekého sveta
iba spomienok hrsť.

 

Autor IronDodo, 02.06.2024
Přečteno 52x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, martinaV, Marťas9, Anfádis, RadekČ, Kan, zase já, Psavec, Ophelia81, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělá báseň. A to opakování posledních řádků ve slokách je úžasnej pojící prvek. Moc ráda jsem četla.

02.06.2024 17:07:51 | cappuccinogirl

líbí

Hodně líbí

02.06.2024 15:35:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí