ten pán
co kráčí šedou zónou
možná má v hlavě
cizí slova
a v srdci oheň
to je ono
kouří se z oken
zas a znova
zas hoří krovy
hloupých bylo
kostnatá ruka
chvíle svatá
boří se prázdné
sněhobílo
a cosi ťuká
na má vrata
výborná
03.06.2024 10:39:22 | IronDodo
Krása :)
02.06.2024 21:42:53 | Anezka.M
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?