11. Slovenská krajina 1974 píseň

11. Slovenská krajina 1974 píseň

Svetle zelené lúky a tmavo zelené lesy sú
v modravých horách
kde k dreveným dedinám biele cesty vedú
po ktorých veční pútnici idú.
Zapomenú na zlé
vzpomenú na dobré čo je pred nami
nepoznáš naraz celý svet
len vietor môže Ti tváre fúkať
teplé svetlo domova v dialke cítíť
šustot stromov
hrčanie potoka
najkrajšia krajina
s dolinou a samotou mizí zo slnkom v snoch
už sa ztráca
rozrytá kameňolami
pretkatá cestami
zahádzaná odpadkami
už sa ztráca
Autor poet, 02.06.2024
Přečteno 36x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí