Vracíš se
Jako příliv a odliv
Připlouváš a odplouváš
Mi ze života
Nevím proč
Ještě pořád
Stojím na molu
Stejného přístavu
Zakotvená
V cestě vpřed
Jsem se zastavila
A přijala své spektrum
Tvá loď už zmizela
Dávno za horizontem
Ale moje vlajka stále
Nezměnila barvu
Všechno se hýbe
Vrány jsou pryč
Láhve od vína rozbité
A vzkazy dávno poztrácené
A tak si říkám
Kolik ještě střepů
Najdu na své cestě
Tím dlouhým tichem