kolem srázu volným pádem
trochu v mrazu, trochu zadem
modrou parou, rudým vřesem
stezkou starou...nevím, kde jsem
nevím, kde mám ruce svoje
hlavu plnou nepokoje
nevím, kdo jsem, proč jsem tady
proč se točím k světu zády
na nich jizvy, stopy biče
paměť dob, kdy směl jsem křičet
jen ty dlaně, plné hlíny
vryté vzorce skryté viny