Šťasten kdo s tebou sdílí smích
Anotace: Reminescence na de Montcorbiera
Na štítech strmých velikánů
pod zemí nebo v oblacích
před půlnocí a nebo k ránu
šťasten kdo s tebou sdílí smích
U televize na divanu
na pláži nebo v závějích
na zámku či v děravém stanu
šťasten kdo s tebou sdílí smích
Ať floutek anebo šéf klanu
vyžle či řádně těžký břich
ať v rakvi nebo v povijanu
šťasten kdo s tebou sdílí smích
Na Moravě či na Balkánu
v Paříži nebo Hošticích
v Angole Číně Pákistánu
šťasten kdo s tebou sdílí smích
Řeholník řádu Františkánů
či křesťan který nezná hřích
hinduista syn Talibanu
šťasten kdo s tebou sdílí smích
a i když někdy slyším hranu
zvonit v těch časech nelehkých
tak nikdy věřit nepřestanu
že jednou možná i já bych...
Přečteno 89x
Tipy 22
Poslední tipující: Fialový metal, Lexi, kozorožka, Sonador, jitoush, Kan, cappuccinogirl, Rainy, Edina Elwes, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)