někdy jsou rána bezesná,
kdy po římsách stéká déšť
a já prosím, nechť
nepřestává
ve skořápkách jsme zakletí,
tápeme kudy vede cesta ven
a v srdci pochybujem
o perutích
ale když z oken stíráš pěnu dní,
nezapomeň, že
život může být i perfektní
neumím lhát o nesnázích,
o beznaději a tichých slzách,
zoufalství, co temný strach
doprovází
ale když ve tmě čekáš, až se rozední,
tak si zašeptej,
život může být i perfektní
paprskem naděje je smích
prosvětlí kouty duše
láskou na konci všech zkoušek
zesílíš
až přijde chvíle poslední
a já vím, že uvěříš,
že život je perfektní