Nevyplácí se mít rád,
doufat, těšit se a smát.
Okolo závist a zlo
každý snad přeje jenom dno
Ať sami se netopí po jiných šlapou
do šatů jejich bahno vtírají
Okolo lidé, kteří "kráčí"
S hubami dokořán tiše zírají.
Jdou, pam, pam, tidam tam
Na druhých dusich v bahně šrám
Pod šrámem touha, zbytek světla
Na těle bahno, špíny vesta.
Ach Miri, kdo má rád a kdo má duši laskavou, ten občas od života víc zkusí, utrží třebas i víc ran, ale jeho život je podle mýho mnohem "bohatší":-)*
04.06.2024 12:45:46 | cappuccinogirl
Asi jsi narazil na špatné lidi, na ty dobré jistě také narazíš, tak to nevzdávej :-)
04.06.2024 05:36:19 | Jeněcovevzduchukrásného