Letní bouře
Letní bouře přiletěla ve mžiku
zavál vítr s vůní šeříku
zavál vítr s vůní šeříku a fialek
hromu se, každý lek
hrom a blesk byl všude přítomný
hromující a blesk tak jasný
blesk tak jasný
jako ve dne by bylo
venku se náhle ochladilo
byl červen léto přicházelo
léto přicházelo v celé své síle
červen léto, bouřky plískanice
to nám nevadilo, zase bude krásně
bouřka odletěla vysvitlo slunce
udělala se duha a bylo zase krásně
tak krásně, že mi se chtěli skládat básně
...
Váš Básník AKras