Odevzdávám mysl i tělo
do náruče dotýkajícího se absolutna
mizí volant i silnice s kolonou
po pravé tváři hlazení větru z východních hor
slyším cinkání zvonečků
a prastaré zpěvy stařešinů
začínám dýchat dechem stromů
vlévá se do mne jejich moudrost a klid
se zavřenýma očima cítím
jak se můj automobil odlepuje od země
a pomalu se začíná vznášet
z výfuku se ozývá dunivé ''OHMMM''
- slastný zvuk spirituálního vítězství nad skutečností
pomalu přelétáme nad kolonou
No teda, tak to si budu pamatovat, že spirituální vítězství:-) tak už mě žádný "pokrok" nezaskočí..
12.06.2024 20:22:23 | Vivien