Použij mě místo příložníku
Narýsuj si křivou ekliptiku
Od všech psů světa počůraný plot
Užij mě jinak jsem už v pytli
Jako cep do husitské bitvy
Uprostřed války jde nám o život
4.6.2024
To je výzva, často nevyřknutá
představě to dává prostor zcela
narýsovat křivku podél těla
aby obzor povolil, když kohout někdo utáh´
30.08.2024 12:18:31 | šuměnka
..a vybavila se mi ženská varianta (Szidi Tobias)
..nech sa zo mňa mužské dlane eště s chuťou napijú...
Možná mimo, ale to je přece jedno, ozvuky slov druhých jsou tak jedinečné..
21.07.2024 09:56:10 | Ano