... běží kůň
po louce běží černý kůň
černý jak touha za očima
co vlání připomíná
kopyta prorážejí zem
stopy jsou koruny té slávy
chvíle bez pout a otěží
louky zní písní voláním
vlasy mi vlají v jejich tónech
kůň zaržál až se vzpíná
Přečteno 82x
Tipy 10
Poslední tipující: Tom4594, NastyinyObjetí, enigman, Psavec, Sonador, Tomcat, Loveless, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)