Kamsi tam

Kamsi tam

v sále ztichlo
a ústa k ústům mluví v pohnutkách
věty a slova míří vám k uším
za každém je trocha viny
a poslech jich vykupuji si v odpustkách

schovej se,
no jen schovej se v davu
a své pohledy miř do země nebo kamsi tam
ty pohledy nepatří mně
snažím se držet přímo
odhalit nepravdy, lži
v hlavě mé prostý klam
Autor Hrebiczech, 05.06.2024
Přečteno 49x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Jan Kacíř, Rainy, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Schovat se v davu téměř nejde, zajímavé myšlenky.

05.06.2024 06:48:04 | mkinka

líbí

Děkuju za tvoje slova.

05.06.2024 06:57:19 | Hrebiczech

líbí

Rádo se stalo.

05.06.2024 07:11:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí