rady pro kalvárii

rady pro kalvárii

Kříž na motolské Kalvárii

 

loučím se s tebou
má lásko
zůstávám ale při tobě
když neseš svůj kříž

kdyby však byl
přece jen moc těžký
tak si ho přehoď
na druhé rameno

a kdybys něco potřebovala
tak si to kup
však to dávno víš
že pro radu nejdu nikdy daleko

 

Autor kvaj, 05.06.2024
Přečteno 55x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, enigman, cappuccinogirl, martinaV, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

no možná je tom kříži lepší výhled...

05.06.2024 15:45:54 | enigman

líbí

Hezký obrázek a ty mraky.

05.06.2024 12:12:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí