říkáš Sluší ti to
myslíš Zase jsi přibral
říkám Jsi milá
myslím Jdi už do háje
říkáš Mám tě ráda, vždyť víš
myslíš Debile
říkám Vím, taky tě miluju
myslím Kdy už tohle skončí?
říkáš Jsi miláček
myslíš Zase mi kouká na zadek
říkám To určitě
myslím A do prdele
říkám skvělej nápad
myslím taky jsi mi ho moh přenechat:-)
chápu už tě nebavilo čekat, kdy mi docvakne:-)))
05.06.2024 17:58:17 | cappuccinogirl