Letní slunce

Letní slunce

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~

................

~~~~~~~~~~~~~
Letní slunce hřeje mi TVÁŘE
TVÁŘE co smutkem ZASTUDÍ
ZASTUDÍ někdy když vidím LHÁŘE
LHÁŘE co slibuje a sliby NEPLNÍ.

NEPLNÍ,neplní to je věc JISTÁ
JISTÁ jak po noci příchod RÁNA
RÁNA jak od muže když ženu OPUSTÍ
OPUSTÍ a za ním se zavře BRÁNA.

BRÁNA se zamyká na SEDMKRÁT
SEDMKRÁT do týdne se musí POČÍTAT
POČÍTAT i to co k štěstí už SCHÁZÍ
SCHÁZÍ se ti co rádi tě DOPROVÁZÍ.

~~~~~~~~~~~~

.............................

Autor Květka Š., 05.06.2024
Přečteno 62x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Tomcat, Psavec, Ondra, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pramen taky neplní...rozlévá se...

06.06.2024 20:52:39 | enigman

líbí

A to je skvěle navazující hříčka, moc se mi líbí:-)*

05.06.2024 17:59:21 | cappuccinogirl

líbí

To je super

05.06.2024 17:47:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí