Život je cesta

Život je cesta

Anotace: spoluautor: Tvořilka Lenka

Sbírka: Hrstka kvítků povzbudivých

Stavidla řeky života otvírám,

proudem času se ubírám

Světlo jasné naděje porazí všechny závěje,

v srdcích rozsvítí plamen, jež nikdo nezhasí

 

Rozsvítím lásku, říkám si,

do svého srdce jako strom ji zasadím

Života květ nikdy nezradím,

hlasem své duše promlouvám

 

Dál životem proplouvám,

jako řeka bez konce, jež nemá počátek

Už nikdy nevrátím se nazpátek,

kde byly slzy, nepochopení a smutek

 

Mnohokrát jsem se ptala,

kdo mi z očí slzy setře

Odpovědi jsem se však nedočkala,

spousta otázek mě jako moře zaplavila

 

Jedna jediná se mi na mysl vynořila,

proč láska tolik světu schází

Lidé cestu k ní nenachází,

pouze nenávist a zášť jen znají

Autor Misha, 05.06.2024
Přečteno 87x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je z toho patrná síla dvou:-)* A jde vám to spolutvoření spolu moc pěkně:-)

05.06.2024 20:04:38 | cappuccinogirl

líbí

my jsme s Lenkou hodně psali a obě jsme začínali zde na modru, jsme si hodně blízké jako sestry:-)

06.06.2024 15:22:41 | Misha

líbí

Pozdravuj Lenku.

05.06.2024 19:37:31 | mkinka

líbí

Lenka tě též pozdravuje

06.06.2024 15:21:50 | Misha

líbí

Děkuji

06.06.2024 15:27:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí