Šicí stroj
Do taktu, do taktu,
tak se to dělává
nožička znavená
z rytmem si pohrává.
Jak šlape ty šiješ,
šiješ už spoutu let,
tehdy byl v pořádku
překrásný starý svět.
Klepeš si pro radost,
radost tě poslouchat
starobu neschováš,
nechci tě porouchat.
Ten mladický rytmus tam pořád je...
cool:-)
07.06.2024 14:51:31 | Žluťák