Na tenkú notečku
zazpíval temný háj
oplakál srnečku
potulný muzikant
Smrt je na palůčku
aj zázrak zrození
a každá piesnička
može být poslední
stejně jako první...
06.06.2024 20:38:08 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?