Tvé ruce voní po pryskyřici,
a stejně tak, tvé políbení.
Na stole vidím dřevěnou lžíci;
březová je, nebo není ?
Tvé ruce voní dřevem,
a jasmínem tvé pohlazení.
Často mě ptáci budí zpěvem
za ranního kuropění.
V očích máš spoustu lásky,
a úsměvy k rozdávání.
Miluješ bez nadsázky,
prosta falše a lhaní.
Krásný je tohle vědět...a krásný vždycky bude vracet se k téhle tvé... uožila jsem si ji, Kane:-)*
06.06.2024 12:51:07 | cappuccinogirl