Kometa

Kometa

Držím se zuby nehty
A někdy už vůbec nedýchám
Sníh je v nedohlednu
A já se dívám peklu do tváře
Každý večer se mi uleví
A ulehám pak do postele smířený
A odevzdaný
A každé ráno je stres a smutek

Kdybych byl mladší utekl bych
A kdybych byl starší už bych se neprobudil
Ve snech občas vídám ty
Kterým už není pomoci

A s tebou bych tak rád ještě něco zažil
Třeba tu noc
Která nikdy neskončí
Hvězdy by se nám dívaly do očí
Měsíční svit by nám pršel na cestu
A v tom vlahém tichém mezidobí
Mezi námi a snem
Bych už rád zůstal
Pokud souhlasíš

Pořád věřím
Že tam někde jsi ty taková
Jakou tě mám a budu mít navždy
V mém nemocném a rozbitém srdci
Uchovanou











Nikdy neskončí
Co nemá jak začít
Autor CoT, 06.06.2024
Přečteno 98x
Tipy 14
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, jort1, martinaV, maliska, Tomcat, mkinka, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

"Kdybych byl mladší utekl bych
A kdybych byl starší už bych se neprobudil"
to sa ma veľmi dotklo

07.06.2024 08:35:21 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel