Prečo oxiduješ

Prečo oxiduješ

Anotace: laSKA A CHTEL BBYCH POSLAT FOTECKU

Prečo oxiduješ na mojej stěně

prečo oxiduješ denodenně

prečo oxiduješ v mojej mysli

ty oxiduješ aj ked mi schádzá kyslík

 

prečo oxiduješ ked ráno vstávám

ked zapasim a nevyhrávám

prečo oxiduješ, ked si lahnu

ty oxiduješ, možno aj ve vzduchoprázdnu

 

Prečo oxiduješ klamna láska

ked ta nebudem

Nikdy laskat

 

Preco oxidujes v mojom zivote

Ked ti nesmiem povedat kote

Preco oxidujes v mojich snoch

Ked tie sny su iba v oblakoch

 

Preco oxidujes v mojom svete

Ked som s tebou nevyletel

Do neba lasky naplnene

Do neba lasky obich nás dvoch

 

Preco oxidujes v mojom nebi

Ked niesme spolu ani na zemi

Snivam a zelam si to svoje keby

Ale v kapse nieje ani Penny

 

Proč oxiduješ v mém očistci

když nebyli z nás ani milenci

a ty dny mé nekrášlila polibkami

a mé bříško tvými pochoutkami

 

Prečo oxiduješ v mojom pekle

Keď obtažovat som ta nechcel

S čertmi sprostá slova kričíš

A  tým moj život ničíš

 

 

Autor Equus przewalski, 07.06.2024
Přečteno 77x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, NastyinyObjetí, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Závěr smutný.

07.06.2024 05:46:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel