Klid

Klid

Klid

V duši klid
je těžké míti
je to asi tak,
jak mít v zimě
letní kvítí.
Má totiž kámoše
co sídlí výše
on má vše na povel,
duše jenom tiše dýše.
Klid proto nemá
mozek ji ruší
vnímá co nemá
plete tím duši.

Autor Marťas9, 07.06.2024
Přečteno 52x
Tipy 14
Poslední tipující: Chane, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, martinaV, zase já, Anfádis, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí