Kapky medu lákají k olíznutí,
tvá ústa k políbení.
Žádné z těch rozhodnutí,
těžké není.
Tvé dlaně zrozeny jsou k pohlazení,
tvůj hlas k milostné písni.
V životě toho příliš není,
co člověk si vysní.
V tvém srdci je dosti místa
pro lásku, pro rozdávání.
Jsi jako růže vonná a čistá,
při rozkvétání.
Kapky medu, Kane, nejsou lákavé ani zdaleka tolik jako tvá báseň... No přiznat ti musím, to flirtování ti jde a tvým řádkům to neskutečně sluší:-)*
07.06.2024 11:09:00 | cappuccinogirl
Tak, snažím se, a jestli se to, vám děvčatům líbí, tak je to jenom dobře. :-))
07.06.2024 15:39:22 | Kan