Mezi prostory
Volala jsem tě a hledala
mezi prostory tekla tvá krev
Sbírala jsem ji
a vetkávala do vlasů matce
Kdybych křičela
přivolala bych prokletí
Schováváš se v lese
v každém hnízdě
vyhazuješ mláďata
Když je nacházím
chceš abych plakala
ale ne
Pokládám se na planině
za kopcem už hřmí
Přečteno 82x
Tipy 24
Poslední tipující: J's .., Sonador, Fialový metal, Emani, Dejvis, RadekČ, Chane, enigman, Marten, jort1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)