zlo je stín
zkus s ním bojovat
padnout je lepší
než rezignovat
ve dne se
tmavé kouty ukryjí
to ve tmě rvou tě
drápy harpyjí
výčitky zebou
hloupé svědomí
co bude s tebou
až se ulomí
římsa, kam vylézt
roky trvalo
padneš li dolů
nic se nestalo