miláčku můj
dnes krásné bylo
sedět a poslouchat tvůj hlas
přestože skoro mě zabilo
tisíckrát všechno
slyšet zas
a s každým dalším
lokem vína
zajímavější mohlo by to být
určitě je to moje vina
že nevím
jak si rozum odpojit
Někdy ten rozum děsně překáží, když si toužíš prožít jednoduchou prostěšťastnou chvilku...:-)
08.06.2024 16:00:37 | cappuccinogirl