Vzmuž sa

Vzmuž sa

Anotace: -

Vzmuž sa

Priateľu, ako sa ti vodí?
Telo kráča bez ducha,
močiarom sa brodí,
hrom do nej búcha.

Kde je všetka tvoja sila,
keď deň ťa prenasleduje!
Kam sa vášeň skryla,
čím väčšmi doň vietor duje.

Mocný by si sa rozplynul
vedieš boj s náhodami,
slabý, aby nezahynul
býva šťastím sprevádzaný.

Vzmuž sa, veď nie si ešte v prdeli
nedaj sa osudu skaziť,
vydržať jeho údery,
milovať, znamená nad ním zvíťaziť!

Autor IronDodo, 08.06.2024
Přečteno 43x
Tipy 17
Poslední tipující: Ondra, Emani, jort1, Dejvis, RadekČ, Žluťák, Marťas9, martinaV, mkinka, Penemue, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí