Vinná réva

Vinná réva

Náš vztah dozrál jak hroznové víno.
Nejprve denně nabízíš. Ach! To je chuť!
Společné chvíle letí - sypající se domino.
Však náhle vše ztraceno.
Réva odrostla. Tak krkem mi zakruť!

Tak už dál netrap se má dívčino.
Rozhodni se! Stříkni mi do žil rtuť!
Nebudu tvůj první zářez na pažbě,
žízním po klidu lásko.
Se mnou dál pojídat hrozny se nenuť.
Autor CyberDragon, 08.06.2024
Přečteno 37x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, cappuccinogirl, Psavec, Žluťák, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí