Kuna
Potvůrka huňatápořádně chlupatá. Tvořilka bordelumozek má v terénu.
Hytrá jak radiodělá i audio. Mlsná jak kočička nosí vše dětičkám.
Venku dělá neplechu, loví zvěř a lozí do plechu. Uvnitř nás rozladí, když v podkroví zahřádí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?