pravda

pravda

pravda jak ptáče v tichém hnízdě

je tam, i když ji nevidíš

střemhlav se řítíš v prudké jízdě

řítíš, jenomže neřídíš

 

pak před zatáčkou v krátké chvíli

život ti hlavou proletí

a v něm všechny ty, které byly

za ním se vrhnou vzápětí

 

za pravdu prát se není třeba

sama má na to síly dost

dobré je, když se láme chleba

nervat se o ožranou kost

 

 

 

Autor zase já, 09.06.2024
Přečteno 83x
Tipy 22
Poslední tipující: Niška, Marťas9, IronDodo, kozorožka, Marten, cappuccinogirl, Kan, jort1, Sonador, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí