Plamínku...
plamínku skromnosti
plamínečku pokory
plam…
v temnu a ve chladu vězeňských cel
kam málokdo přišel a málokdo odešel
jiskřička od tebe do srdce pronikne
možná zas odejde, možná i zůstane
s “nejčistší” duší však marně se potýkáš
zlobu a nenávist v ní nikdy nezdoláš
Přečteno 139x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, enigman, martinaV, Psavec, Kan, jort1, Sonador, Emani, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)