Sobotní
Ve svitu měsíce
na klíně s kočkou
hledím
nečekanou cestou.
Vezmeš mě do svého souhvězdí?
Ráj smyslů
i slastné my.
Úsměv Tvůj je kouzelný.
Ach, lásko nevšední.
Přes barikádu
vzdálenosti
hladíme své tváře
i dojetí bez bolestí.
My víme.
Že jednoho dne
se k sobě navrátíme
a bude to hřejivé
jako slast barev duhy.
Namalujeme jen
pro sebe vesmír nový.
Miluji Tě.
V srdci
i v kapitole.
Kéž tato báseň
bude čtená na Tvém stole.
A do kůže vplouvá
i pod peřinu
mile i něžně.
O8.06. 2024
Přečteno 101x
Tipy 24
Poslední tipující: Misha, Niška, Marťas9, jort1, Jan Kacíř, IronDodo, enigman, martinaV, Tomcat, cappuccinogirl, ...
Komentáře (0)