psychedelickýpsychosomatickýpsychoněco
moje elektrický šoky
nebyly dostatečně silný
možná mi tu
gumovou sračku
zarazili moc
do krku
bolí mě zátylek
mam jí trochu
vobtisklou na
zadní straně hlavy
slušný tetování
z hodin psychiatrie
psedudoši mi
ho záviděj
dělam že je boží
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)