MODLITBY PŮLNOČNÍCH PSŮ
střed noci
lampy světlem bloudí
psí oči svítí
a odráží dýchavičnost hvězd
půlnoční psi
u domů svých pánů
jsou strážci stromů
a cest
sedí tiše, v pokorných modlitbách
hořící srdce
hořící životem lidské říše
nikdy neprosí ve svých modlitbách
jen děkují
a chovají se tiše
Přečteno 63x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, RadekČ, Emani, Anfádis, mkinka, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)