Někdy se všechno zhmotní do jedné chvíle
přeplněný pohár přetéká
jak snadné je roztříštit se jeho tíhou
jak těžké je udržet jej oběma rukama
Skvěle napsaný...
Těžkej pohár, těžký chvíle
Ale dáš to... nějak, páč musíš...
09.06.2024 21:31:12 | cappuccinogirl