žít na vrcholu má své výhody
schody jsou mnohem lepší než neshody
a když pouštím se mezi tunely
v duchu modlím se, aby věděly
kam vést tmou, v níž svítí světýlka
najednou je snění úchylka
která touhy noci vysává
zvláštní pocit, který zůstává
v čase Nula pěsti zaťaté
tma se zula, tak ji neznáte
a pak náhle v dálce zahřmělo
deštěm svět mne líbá na čelo