za každou kapku jedu vyprsknutou s vášní
za každé zklamání z nesplněných slibů
za každý úšklebek opovržení
za každou lež, vydávanou za jedinou pravdu
za každé ráno bez naděje na změnu
za každý sen, utopený v pláči
za to všechno je to málo
z celého srdce doufám, že příště dostanete víc
vy...
Sečteno ...
Kolik procent pravdy ?
Všem ...
Doopravdy ?
A svět v nás bude zas o maličko hezčí.
Díky Ti za ostatní.
Ať se Ti daří.
10.06.2024 07:45:53 | Fialový metal