Kovboj a jeho blues
Anotace: Někde jsem viděla slovní spojení každá růže má svůj trn a chtěla jsem napsat něco s podobným duchem
každý kovboj má svý blues
když kráčí po ulicích
plných zašpiněných lúz
na neznámých hranicích
každá růže má svůj trn
i ty kovbojovy blues
všichni jdem pod stejný drn
když ztratíme už svůj klus
až kovboj svý blues dozpívá
až prasknou mu švy jeho bot
když pak svý dny dožívá
schová kolta do kalhot
Přečteno 71x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, jort1, Psavec, martinaV, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)