Myšlenka

Myšlenka

Prokletí zvonů oznamujících svatou mši
Otec kráčející v slušivém taláru

Prolétají mou hlavou toliko myšlenky
O chvíli později přijímám do úst svaté sušenky

Modlím se k bohu den co den
Vyslyš pane přání mnou žádané jen

Zdraví mých bližních jest
Nemoc a lůžka doktory obklopena a jejich křest

Pozvednu hlavu s fénixovou silou
Tyto strasti, vezmi si sebou

V hostii ukryto toto vše

Dar největší ve zdraví ukryto budiž
Stojí za vším strach a nebo ježíš.
Autor neptolius, 10.06.2024
Přečteno 32x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí