I stromy mají své dny
Lehce jsi zastonal
a přišel o větve
konce jsme přikryli
a dostals šanci zde.
Jsi součást domu
máš právo zde dožít,
než ztratíš sílu,
můžeš tu posloužit.
Jen lehce na relax
udělát podpěru,
budeš zde v klidu stát
k jistému účelu.
Vedle máš kolegu
ten ještě zdravý je
slouží k účelu
houpací mánie.
Život ti vyprchal
v nespravnou chvíli
dcerka si ulehla
tys došel k cíli.
Jen si se vyvrátil
bohužel na nohu
andělé slétli se
pro její podporu.
Měli jsme štěstí,
jen chodí o berlích
v našich hlavách raší věta...
Nenechte kmeny žít.
na kotníku...
10.06.2024 19:10:16 | enigman
Ten zbytek kmene, vysoký asi 1,5m se ji vyvrátil na nárt a způsobil bolestivý, rozsáhlý hematom.
10.06.2024 23:35:01 | Marťas9
objímám.
10.06.2024 12:19:27 | mkinka
Přidala jsem fotku maroda s úsměvem na tváři, že vše dopadlo relativně dobře.
10.06.2024 13:06:22 | Marťas9
Díky Jituš. Hned se něco stane. Před 6 týdny si zlomila ruku na bruslích, a včera taková nečekaná událost. Ta houpací síť už tam byla dlouho, nic nenasvědčovalo, že by ten zbylý kmen byl uhnilý. Ještě, že si do té sítě nelehla opačně, to už by tady taky nemusela být, asi by se ji vyvrátil na hlavu. Odnesla to jen prasklá žila na noze.
10.06.2024 12:43:33 | Marťas9