líbám tě
na čelo
na nos
na ústa
tma je černě hustá
nevidí mé vlasy
jak lemují ti tváře
tíha těla
tlačí to tvé do polštáře
hřeješ jako kamínka
stehna tisknou boky
v očích máš hvězdy
v tichu slyšet kroky
jak vášeň mění se
v to krásné
co nic nenahradí
MILOVÁNÍ
MILOVÁNÍ MILOVÁNÍ - stropu nebes MALOVÁNÍ***ST* Andělinko /bobísku/ VÍTEJ NÁM....***ST*
10.06.2024 13:27:52 | Frr