Ráno
Miluji rána,
když budí mne ptáci.
Miluji rána,
když se slunce hlásí.
Přivítám ráno,
když tělo vstane samo.
Pochválím smysly,
když řeknou...
Dobré ráno...
Jak vidím z okna krásu,
zdraví a duše je doma,
řeknu ještě času...
Díky, a nekonej žádné kóma.